Onze folder
Onze partyservice
Cadeauservice Cocktails Contact

Uw feestje met onze partyservice,

Onze statafels

Niets geeft zoveel voldoening als al je gasten tevreden naar huis gaan en je nog maandenlang hoort dat jouw feest zo gezellig en zo goed georganiseerd was. Dan heb je het goed gedaan.

Mitra regelt het voor jou


Bij de voorbereiding van elke feestelijke gebeurtenis, hoe klein of hoe groot ook, is het altijd weer de vraag: 'wat haal ik voor mijn gasten in huis?'. Je wilt natuurlijk dat het je gasten aan niets ontbreekt. Zeker als het gaat om drank is het altijd moeilijk in te schatten welke dranken en hoeveel er gedronken gaat worden. Met de know how van Mitra is zoiets helemaal niet moeilijk. En bij ons kun je al de ongeopende dranken gewoon weer terugbrengen. Zo heb je altijd genoeg in huis om van jouw verjaardag, jubileum, bedrijfsborrel, of een andere gelegenheid een geslaagd feest te maken.

Perfect Draft

Verhuur van statafels, barkrukken en diverse taps


Bij elke vestiging van Mitra kun je terecht voor barkrukken en statafels, en voor elk feest een tap die daarbij past. Ook zijn er tafelrokken verkrijgbaar voor een nette presentatie.

Perfect Party


Het kant-en-klaar verhuurpakket voor de PerfectDraft. Ideaal voor 4 tot 15 personen. De inhoud van dit pakket bestaat uit – natuurlijk - de PerfectDraft tapinstallatie plus glaswerk, vilten, een afschuimer en een barmat. Bij een afname van minimaal 2 fustjes à 6 liter krijg je dit partypakket helemaal gratis mee in bruikleen. Ben je een Hertog Jan, Bavaria, Grolsch, Jupiler of Dommelsch liefhebber of zoek je toch meer in de richting van een heerlijk getapt speciaalbier zoals Hoegaarden Wit, Franziskaner Weisse of Leffe Blond? Het kan allemaal met de huur van deze PerfectDraft.

De thuis tap

De Thuistap


Voor feestjes groter dan 15 personen adviseren wij je om een professionele thuistap te huren. Elke vestiging van Mitra kan je hierin voorzien. Afhankelijk van de vestiging verhuren wij een Heineken, Grolsch of Alfa tap om jouw feest nog completer te maken. Zeg nou zelf, wat is er leuker dan jouw gasten zelf een vers glas bier te laten tappen?

Verhuur van glaswerk


Natuurlijk kan ons Mitra team je ook helpen aan verschillende glazen. Of je nu gebruik wil maken van wijn-, bier- of longdrinkglazen, bij Mitra kun je terecht. In handzame en stofvrije afgesloten boxen, kun je deze veilig vervoeren. Deze box kun je direct als spoelbak gebruiken, want de spoelborstel wordt ook meegeleverd.

Anneke en Erik Grobben

MITRA GROBBEN

  • Bij feestjes volle flessen retour
  • Meer dan 300 speciaal bieren
  • Groot assortiment whisky's
  • Op maat gemaakte kado's

CONTACTGEGEVENS

Adresgegevens
Eskerplein 7
7603 WH Almelo
tel.: 0546 863502

Openingstijden
maandag: 13.00-18.00
dinsdag: 9:30-18:00
woensdag: 9:30-18:00
donderdag: 9:30-20:00
vrijdag: 9:30-18:00
zaterdag: 9:00-18:00
zondag: GeslotenOnze folder