Onze folder
Cadeauservice
Cadeauservice Cocktails Contact

Zelf een cadeau samenstellen?

Onze samengestelde cadeaus

Een item waar we ook erg sterk in zijn is onze cadeau service. Doordat wij bijna alle cadeaus zelf maken hebben wij altijd een ruime keuze in mooie drank cadeaus, klein en groot in elke prijsklasse. Wijnen, bieren, whisky's, overal kunnen we mooie pakketjes van maken. Ook in combinatie met glaswerk, food en non food producten.

Dat kunnen 2 flesjes bier zijn met 1 glas maar ook bij voorbeeld 10 flesjes speciaal bier met een mooie bokaal en een fles whisky samen met wat nootjes verpakt in een mooie rieten mand. Of een paar mooie flessen wijn in een mooie kist met toebehoren als een kurkentrekker, druppelvanger en een stop. Het kan allemaal !

Het mooiste is dat we dit alles ook op bestelling doen. U kunt via de mail, telefoon, of in de winkel, uw wensen kenbaar maken en wij zorgen er voor dat er , vaak nog dezelfde dag, een mooie verpakking voor u klaarstaat.

Ook bieden wij de mogelijkheid om een kado te versturen. Stel u wilt iemand een mooie fles whisky, cognac, bier of een paar flessen wijn kado doen maar u kunt het niet persoonlijk aanbieden. Dan kunnen wij het verpakken en zorgen wij voor de verzending via een pakket service. Of u heeft geen tijd om in de winkel een kado te kopen dan kunt u bij ons een kado laten samenstellen en die via de pakket service bij u thuis laten bezorgen. Bestellen kan ook via de mail.

Voor bedrijven verzorgen wij ook de relatiegeschenken. Of het nu om 10 of 110 pakketten gaat, geen probleem.

Op zoek naar een bedankje voor de komst van al uw gasten op uw bruiloft ? Een flesje ter gelegenheid van ..........u zegt het maar. Wij verzorgen ook een eigen etikettenrange met bijbehorende miniatuur flesjes drank in diverse smaken en kleuren.

Anneke en Erik Grobben

MITRA GROBBEN

  • Bij feestjes volle flessen retour
  • Meer dan 300 speciaal bieren
  • Groot assortiment whisky's
  • Op maat gemaakte kado's

CONTACTGEGEVENS

Adresgegevens
Eskerplein 7
7603 WH Almelo
tel.: 0546 863502

Openingstijden
maandag: 13.00-18.00
dinsdag: 9:30-18:00
woensdag: 9:30-18:00
donderdag: 9:30-20:00
vrijdag: 9:30-18:00
zaterdag: 9:00-17:30
zondag: GeslotenOnze folder

Ons pand in Almelo Ons pand in Almelo Ons pand in Almelo