Onze folder
Onze cocktails
Cadeauservice Cocktails Contact

In the mix

Een samengestelde cocktail

De juiste mix, we weten allemaal hoe belangrijk dit aspect is. Of het nu gaat om het interieur, kleding of persoonlijkheid, door het mixen van bepaalde factoren kunnen er verrassende creaties tot stand komen. Of het nu uitdagend, creatief of voorspellend is, de juiste mix vinden blijft een kunst.

Shake to impress


Het maken van cocktails is een kunst. Als we de geschiedenisboekjes erbij pakken, dan kun je zien dat in de twintiger jaren van de vorige eeuw deze kunstvorm ontzettend populair was. Hoewel het meestal om de wat simpelere cocktails ging, was het creëren van de juiste mix toen al een passie voor veel mensen.

In de tachtiger jaren kreeg de cocktail weer een boost. Natuurlijk was de film Cocktail met Tom Cruise hierbij een enorme inspiratiebron. Wie wilde nou niet net als Cruise acrobatisch behendig zijn met de shaker, om op die manier indruk te maken op het publiek? Mede door deze film zagen diverse cocktailbars het licht, met vele jonge Tom Cruises' die met hun kunsten de harten van veel mensen wisten te veroveren. Ook nu zien we weer een opleving van de cocktailkunst. Waarom? Omdat veel mensen 'buiten de doos' denken. We zien steeds vaker dat de cocktail en het maken van cocktails terugkomt op bijvoorbeeld een verjaardagsfeest.

Mitra gaat je daarbij een handje helpen. Op deze pagina komen de heerlijkste en meest spectaculaire cocktails aan bod. Soms een uitdaging, maar meestal makkelijk te bereiden, niet alleen smaakvol, maar ook een lust voor het oog.

Maar wat is nu de perfecte mix? Daar kunnen we kort over zijn: smaken verschillen. Wij laten jouw eigen fantasie graag de keus bepalen. Verras daarom je vrienden en kennissen met één of meer creaties die je op deze pagina vindt.

Wij zien je graag terug in één van onze Mitra vestigingen, de winkel die zelf een mix is van een uitgebreid assortiment en een enorme kennis van dranken.

Veel plezier met het maken van jouw cocktail!

Anneke en Erik Grobben

MITRA GROBBEN

  • Bij feestjes volle flessen retour
  • Meer dan 300 speciaal bieren
  • Groot assortiment whisky's
  • Op maat gemaakte kado's

CONTACTGEGEVENS

Adresgegevens
Eskerplein 7
7603 WH Almelo
tel.: 0546 863502

Openingstijden
maandag: 13.00-18.00
dinsdag: 9:30-18:00
woensdag: 9:30-18:00
donderdag: 9:30-20:00
vrijdag: 9:30-18:00
zaterdag: 9:00-17:30
zondag: GeslotenOnze folder

Ons pand in Almelo Ons pand in Almelo Ons pand in Almelo